Darreres notícies

Veure totes

19/11/2017

Coneix la Garrotxa a peu fent nit a cases de colònies i albergs

Coneix la Garrotxa a peu fent nit a cases de colònies i albergs
Els moderats desnivells de la Garrotxa i la seva diversitat i bellesa paisatgística la fan un territori ideal per als amants del senderisme.

Desenes de camins històrics conformen la xarxa de senders Itinerànnia, a través de la qual tothom que estigui mínimament avesat a caminar pot descobrir tots i cadascun dels racons de la Garrotxa. També, a través d’Itinerànnia, es pot accedir al Ripollès i a l’Alt Empordà.

Aquesta xarxa de senders coincideix, en part, amb alguns camins específics, tan amb els itineraris del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa com amb els itineraris de l'Alta Garrotxa, que permeten descobrir alguns dels racons més interessants de la comarca.

La Via romana de Capsacosta,best replica watches el Camí Ral de Vic a Olot, el Camí de Sant Jaume i diversos Senders de Gran Recorregut són altres propostes de visita a la Garrotxa a través dels seus camins.

Les dificultats són molt variades però el que garantim són uns paisatges i una experiència espectacular.

Per fer la vostra excursió el millor lloc on passar la nit és en les cases de colònies i albergs que recomanem a continuació:
Us atreviu a fer alguna d'aquestes rutes?


Informació extreta de Turisme de la Garrotxa