Qui som

La pàgina web TRIACASADECOLONIES.COM creada l’any 2013 a Barcelona, té l’objectiu de facilitar la recerca de les cases de colònies, albergs i refugis de Catalunya. Va adreçada a totes aquelles persones que puguin estar interessades en aquests establiments, ja siguin mestres d’escoles, monitors d’esplais i agrupaments d’educació en el lleure, famílies, grups d’amics, AMPES...

Aprofitant les noves tecnologies i Internet, avui en dia una eina a l’abast de tothom, hem creat aquesta pàgina web, única d’aquest estil. És la manera de trobar tota la informació centralitzada en un mateix espai, sense haver de passar hores navegant per Internet, estalviant així temps i podent centrar els esforços en l’organització de la resta de l’esdeveniment.

Volem potenciar l’ús de les cases de colònies, albergs i refugis de Catalunya, ja que creiem que és la manera perfecte per conèixer aquesta terra i els seus espais naturals, juntament amb els amics, altres companys de classe, familiars... També perquè creiem que l’educació en el lleure és essencial pel desenvolupament dels infants i joves d’arreu.

I és que des d’una casa de colònies es poden fer moltes activitats: esports d’aventura, passejades en bicicleta, pujar un cim, recórrer uns gorgs, tallers i activitats, descobriments gastronòmics, bivac, focs de camp, calçotades, festes d’aniversari, observacions astronòmiques, festes de cap d’any, gaudir de la platja i de les activitats de la costa, golf, rutes a cavall, excursions en Segway, entre moltes altres.

No us perdeu cap d’aquestes emocions i...

LOGO